Άμεση αποκατάσταση ζημιών σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη. Χρειάζονται όμως αποτελεσματικότερα μέτρα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μετά το δημοσίευμα του focustonevro.gr την περασμένη Δευτέρα αναφορικά με τους βανδαλισμούς σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη και την ενημέρωση που κάναμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Αραμπατζή η αντίδραση ήταν άμεση.

Συνεργεία του Δήμου αρχικά απομάκρυναν τα επικίνδυνα και κατεστραμμένα υλικά της παιδικής χαράς μειώνοντας έτσι τους κινδύνους των ατυχημάτων και σήμερα προχώρησαν στην αποκατάσταση ζημιών σε μικρή κλίμακα ώστε να ελαχιστοποιηθεί και άλλο η επικινδυνότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι παιδικές χαρές τόσο στο πάρκο της Ποιμενίδη όσο και στο πάρκο της Ανατολικής Θράκης είναι αυτές που δέχονται συχνότερα το μένος και τις καταστροφές από “νεαρούς”.

Αναμένουμε βέβαια από τον Αντιδήμαρχο ενημέρωση αναφορικά με το σχεδιασμό του Δήμου σε σχέση με τις παιδικές χαρές. Είναι κοινή ομολογία ότι έχουμε μείνει πίσω σε αυτό το θέμα και η εικόνα δεν είναι κολακευτική εκτός μερικών εξαιρέσεων όπου είχαν κατασκευαστεί με σωστές προδιαγραφές από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin