Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Έκανε τη διαφορά για μια ακόμη φορά ο Γ. Ζαμπούκης στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου στην Αλεξανδρούπολη

Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 25.09.2023 το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Δήμος για όλους. Πρώτα εσύ!” με επικεφαλής τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη.

Κάνοντας σύντομη αναφορά στα όσα έγιναν την τελευταία τετραετία στην Αλεξανδρούπολη και τους οικισμούς αλλάζοντας την εικόνα του τόπου μας αλλά και σε μια σειρά έργων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης, ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Ζαμπούκης απηύθυνε ισχυρό μήνυμα νίκης “με το βλέμμα μόνο μπροστά για να πάμε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ακόμη ψηλότερα!”

Όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου που εστάλη: “Το προεκλογικό του κέντρο που βρίσκεται επί της Λ. Δημοκρατίας 347, στο κέντρο της πόλης, αποπνέει αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης δίνοντας ισχυρό μήνυμα για την επόμενη πενταετία και το μέλλον της πόλης, καθώς αποτυπώνει σημειολογικά το πέρασμα σε μια νέα ψηφιακή εποχή με οικολογική ευαισθησία για μια βιώσιμη ανάπτυξη και σύγχρονη μοντέρνα αντίληψη για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη