Ένας τραυματίας και φωτιά στο Ι.Χ. σε τροχαίο μέσα στην Άνθεια Αλεξανδρούπολης (PHOTO+VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ήταν 12 το βράδυ όταν ένας εκκωφαντικός ήχος ξύπνησε τους περισσότερους κατοίκους της Άνθειας Αλεξανδρούπολης. Ένα όχημα είχε προσκρούσει σε τοίχο οικήματος μέσα στον οικισμό και ταυτόχρονα άρχισε να φλέγεται. Το focustonevro.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και μετέδωσε ζωντανά και αποκλειστικά τις προσπάθειες των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά στο αυτοκίνητο ενώ υπήρχαν μικροεκρήξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του focustonevro.gr, στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας ξένος υπήκοος, ο οποίος προηγουμένως δεν είχε συμμορφωθεί σε σήμα στάσης της αστυνομίας. Ωστόσο ο ίδιος προκειμένου να τους αποφύγει παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε καταδίωξη, μπήκε μέσα στο οικισμό της Άνθειας με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο τοιχίο.  

Κάτοικος του οικισμού που αντιλήφθηκε το τροχαίο, έσπευσε και κατάφερε να βγάλει από τη θέση του οδηγού τον άνδρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και να τον απομακρύνει, καθώς είχε αρχίσει να φλέγεται το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, και άνδρες της πυροσβεστικής με 2 οχήματα επιχειρούσαν  για αρκετή ώρα να σβήσουν  την φωτιά στο αυτοκίνητο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin