Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024

Ένα εξωτικό, κρεμώδες ρυζόγαλο!

loveandspices.gr by Eftychia Charmanidou

Παγκόσμια ημέρα γάλακτος σήμερα και να η ευκαιρία να γιορτάσουμε φτιάχνοντας αυτό το υπέροχο ρυζόγαλο!

Είναι αλήθεια πως λατρεύω όλα τα γαλακτερά γλυκά, κρέμες, πουτίγκες, παγωτά…

Όσο για το αγαπημένο μου ρυζόγαλο, μπορώ να το τρώω κάθε μέρα, όλη μέρα! Για πρωινό, για βραδινό, για επιδόρπιο, για σνακ…

To εξωτικό-κρεμώδες ρυζόγαλο: Τρία γάλατα για αυτό το απίθανο ρυζόγαλο-φρέσκο γάλα πλήρες, ζαχαρούχο, και το γάλα καρύδας που δίνει απίστευτη, πλούσια γεύση και υφή! Ο τέλειος συνδυασμός για ένα κρεμώδες, χυλωμένο ρυζόγαλο όλο γλύκα και αρώμα! Άρωμα βανίλιας, καρύδας και κανέλας!

Ρυζόγαλο με τρία γάλατα

Μερίδες: 6-8  Χρόνος προετοιμασίας : 10 λεπτά  Χρόνος ψησίματος : 50 λεπτά 

Υλικά

  • 100γρ. ρύζι γλασέ
  • 800γρ. γάλα φρέσκο πλήρες
  • 400γρ.γάλα καρύδας
  • 400γρ.ζαχαρούχο γάλα
  • 1 λοβό φυσικής βανίλιας ή 2 κάψουλες βανιλίνη
  • 300γρ. νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κοφτή κουταλιά σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό
  • Κανέλα Κευλάνης για το σερβίρισμα

Είμαι η Ευτυχία από το loveandspices.gr ! Βρείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email