Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου: Σταματήστε να στοχοποιείτε τον κλάδο της εστίασης

Με ανακοίνωση της η Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Έβρου εκφράζει το παράπονο και την δυσαρέσκεια της απέναντι στους δύο «στρατηγούς», όπως τους έχουν αποκαλέσει, στην μάχη της αντιμετώπισης της πανδημίας στην χώρα μας, κκ Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά. Ο λόγος αυτής της δυσαρέσκειας είναι η στοχοποίηση του κλάδου, μέσω δηλώσεων των προαναφερθέντων, ως βασικού υπεύθυνου για την έκρηξη κρουσμάτων και η γενικευμένη αντιμετώπιση όλων των επιχειρηματιών εστίασης ως ασυνείδητων και ανεύθυνων επαγγελματιών. Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω:

Με λύπη μας παρακολουθούμε οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης τις δηλώσεις του – κατά τα άλλα εξαιρετικά συμπαθούςεπικεφαλής λοιμωξιολόγου, κ. Σωτήρη Τσιόδρα που εμμέσως πλην σαφώς στοχοποιεί τις επισκέψεις σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ ως επικίνδυνες για τη μετάδοση του κορωνοϊού, αναφέροντας δημόσια ότι “έχει να επισκεφθεί καφέ ή εστιατόριο από τον περασμένο Φεβρουάριο”.

Σε ανάλογο πνεύμα και η αναφορά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος βάζει στο ίδιο “τσουβάλι” ευσυνείδητους και ασυνείδητους επαγγελματίες, με τους τελευταίους να συνιστούν μια απειροελάχιστη μειοψηφία. Οι ιδιοκτήτες της εστίασης και καταστηματάρχες είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν ότι τηρούν στο ακέραιο στην συντριπτική τους πλειονότητα τα μέτρα Υγιεινής, έχοντας επενδύσει σημαντικά κονδύλια για την προστασία των πελατών τους και συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της Πολιτείας για την τήρηση των νέων ωραρίων και των αποστάσεων.

Κάθε γενικόλογο και ατεκμηρίωτο επιχείρημα προς την αντίθετη κατεύθυνση πλήττει τόσο τον κλάδο όσο και τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτόν.

Το ΔΣ του Σωματείου

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη