Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Έβρου: Μοίρασε υφασμάτινες προστατευτικές μάσκες στους συνοριοφύλακες και αστυνομικούς

Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου στα πλαίσια της ελάχιστης συμβολής της στην προστασία της υγείας των συναδέλφων και του κοινωνικού συνόλου από τη διασπορά του ιού «Covid-19» ξεκίνησε τη διανομή μασκών πολλαπλών χρήσεων στους συναδέλφους, Αστυνομικούς και Συνοριακούς Φύλακες, που υπηρετούν στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νομού μας. Οι μάσκες είναι υφασμάτινες, δυο στοιχείων και φέρουν το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και το λογότυπο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου.

Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρεθήκαμε διπλά στους συνάδελφους-μέλη μας, χορηγώντας κάθε Υπηρεσία με γάντια, μάσκες, αντισηπτικά χεριών και επιφάνειας και είδη καθαριότητας. Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα, έπειτα από ενέργειές μας πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεις των κτιρίων όλων των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης, καθώς και των υπηρεσιακών οχημάτων. Τις τελευταίες ημέρες, ικανοποιήθηκε το αίτημα της Ένωσής μας και διενεργούνται μαζικά τεστ «Covid-19» στο προσωπικό των δύο Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Κλείνοντας, τονίζουμε ότι δεν εφησυχάζουμε και θα συνεχίσουμε τις επαφές με θεσμικούς παράγοντες για την συστηματική προστασία της υγείας των συναδέλφων. Δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουμε, να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη