«Έσπασε» το αήττητο του Εθνικού ο Έβρος Σουφλίου! Σταμάτησε στις 15 σερί νίκες

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Απέναντι στην νεανική και πολύ εμψυχωμένη ομάδα του Σουφλίου, ο Εθνικός δεν μπόρεσε να απειλήσει και η ήττα με 3-0, ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Από το πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι έδειξαν πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και με δυνατό όπλο τους το μπλοκ και την άμυνα, δεν επέτρεψαν στον Εθνικό να προηγηθεί σε κανένα σημείο. Οι τρεις συνεχόμενοι πόντοι από τον Κοντοστάθη, η είσοδος του Κεσκίνη που ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή του σερβίς και λίγα επιθετικά ξεσπάσματα από τους Δημητριάδη (στο 23-19) και Κυριακίδη (στο 23-21), δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν το Σουφλί, το οποίο πήρε το σετ με 25-21.

Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Νίκου Μούχλια ξεκίνησαν δυνατά και στο δεύτερο σετ, με τον Εθνικό να βρίσκεται ξανά να κυνηγάει το σκορ. Με τον Στοϊλούδη να σταματάει με μπλοκ κάποιες επιθέσεις του Έβρου, και τους Δημητριάδη, Κεσκίνη να ξεμπλοκάρουν επιθετικά, ο Εθνικός βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (9-10 και 17-19). Ωστόσο κάποια επιπόλαια λάθη και η δυσκολία του Εθνικού στην υποδοχή, έφεραν ξανά το Σουφλί σε θέση οδηγού (21-19), νικώντας και στο δεύτερο σετ.

Με την είσοδο του Μπατίλη στο τρίτο σετ, ο Γιώργος Ανδραβίζος θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα, η οποία μέχρι τα μισά του, πήγαινε πόντο-πόντο με την ΑΣΑ (6-6, 11-11, 13-13). Μάλιστα χάρη σε σημαντικούς πόντους του Κυριακίδη (15-14, 15-16, 16-17), ο Εθνικός μπόρεσε να πάρει κεφάλι δύο πόντων στο σκορ (17-19). Ωστόσο η νευρικότητα και τα λάθη στο σερβίς, σε συνδυασμό με την πολύ καλά διαβασμένη ομάδα του Σουφλίου, έφεραν την ήττα του σετ με 25-22 για τον Εθνικό

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-22, 25-22).

Έβρος Σουφλίου (Νίκος Μούχλιας): Παπαδημητριου, Αλεξούδης Ι., Αλεξούδης Κ. , Σταυρόπουλος, Σταθέλος, Μούχλιας, λ- Κάλφας (Τάσιου).

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γιώργος Αβδραβίζος): Δημητριάδης, Ανδρεάδης, Καψαλιάρης,  Στοϊλούδης, Κοντοστάθης, Κυριακίδης, λ- Κωνσταντίδης (Κεσκίνης, Μπατίλης).

ΠΗΓΗ: sportsaddict.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin