Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Έτσι θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Ορεστιάδας από σήμερα

Με όρους και με πρόγραμμα εβδομάδος θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Ορεστιάδας. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ορεστιάδας ορίζει τη λειτουργία τους με το παρακάτω πρόγραμμα

Την λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Ορεστιάδας ως εξής :

  Δ.Κ.Ορεστιάδας  Τρίτη 05-05-2020
  Τ.Κ.Ριζίων  Πέμπτη 07-05-2020
  Τ.Κ.Δικαίων  Παρασκευή 08-05-2020
  Τ.Κ Κυπρίνου  Σάββατο 9-5-2020
  Δ.Κ.Βύσσας  Σάββατο 9-5-2020

1) Σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

2)Σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

3)Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Απαγορεύεται η πώληση στις υπαίθριες αγορές των βιομηχανικών ειδών της κατηγορίας Ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4497/2017, εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.

Οι πελάτες θα πρέπει να εξυπηρετούνται το πολύ ανά δύο, έχοντας απόσταση 2μ μεταξύ τους.

Οι πωλητές (παραγωγοί- επαγγελματίες) θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 ( γάντια, μάσκες, αντισηπτικό).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη