Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Έτσι θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Ορεστιάδας από σήμερα

Με όρους και με πρόγραμμα εβδομάδος θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Δήμο Ορεστιάδας. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Ορεστιάδας ορίζει τη λειτουργία τους με το παρακάτω πρόγραμμα

Την λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Ορεστιάδας ως εξής :

  Δ.Κ.Ορεστιάδας  Τρίτη 05-05-2020
  Τ.Κ.Ριζίων  Πέμπτη 07-05-2020
  Τ.Κ.Δικαίων  Παρασκευή 08-05-2020
  Τ.Κ Κυπρίνου  Σάββατο 9-5-2020
  Δ.Κ.Βύσσας  Σάββατο 9-5-2020

1) Σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

2)Σε κάθε υπαίθρια αγορά, από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

3)Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Απαγορεύεται η πώληση στις υπαίθριες αγορές των βιομηχανικών ειδών της κατηγορίας Ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4497/2017, εκτός των ειδών ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας.

Οι πελάτες θα πρέπει να εξυπηρετούνται το πολύ ανά δύο, έχοντας απόσταση 2μ μεταξύ τους.

Οι πωλητές (παραγωγοί- επαγγελματίες) θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 ( γάντια, μάσκες, αντισηπτικό).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη