Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Ευάγγελος Παπατσαρούχας

Έφυγε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου 2024 από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου, Ευάγγελος Παπατσαρούχας σε ηλικία 79 ετών.

Ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας υπήρξε ο μακροβιότερος Δήμαρχος Διδυμοτείχου με τρεις συνεχόμενες θητείες, από το 1991-2002.

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 στο Διδυμότειχο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του!

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Διδυμοτείχου αναφέρει:

Με βαθύ πένθος, βαρύ καθήκον και συγκίνηση ανακοινώνουμε τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Διδυμοτείχου Ευάγγελου Παπατσαρούχα σήμερα Σάββατο 11 Μάϊου 2024, σε ηλικία 79 ετών.

Ο Ευάγγελος Παπατσαρούχας, με καταγωγή από το Διδυμοτείχο, υπήρξε Δήμαρχος του Δήμου μας από το 1991 έως και το 2002, παρουσιάζοντας ιδιαίτερη αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.

Επι Δημαρχείας του υλοποιήθηκαν πληθώρα έργων υποδομής, αναβαθμίσεις κτηρίων, ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκαν επιτυχώς αναπτυξιακά χρηματοδοτικά εργαλεία.

Με το πάθος, τη δέσμευση και την αφοσίωσή του, διαμόρφωσε θετικά το τοπίο της πόλης μας και άφησε μια βαθιά επίδραση σε όλους εμάς και ως εκ τούτου υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας μας έως και σήμερα.

Στην οικογένεια του Ευάγγελου Παπατσαρούχα, στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μεταφέρουμε εγκάρδια τα θερμά μας συλλυπητήρια και δεσμευόμαστε ότι καθήκον μας θα είναι πάντοτε να συνεχίσουμε το έργο του για το κοινό καλό και την ευημερία των συμπολιτών μας.

Η Κηδεία του Ευάγγελου Παπατσαρούχα θα τελεστεί την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη