Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

“Έφυγε” ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Γιώργος Ευσταθίου

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, Γιώργος Ευσταθίου. 

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στον Έβρο ολόκληρο αλλά και στο συνδικαλιστικό κίνημα για το οποίο αγωνιζόνταν επί σειρά ετών από την θέση του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και ως μέλος σε πανελλήνιες ομοσπονδίες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου με ανακοίνωση του “εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον απροσδόκητο θάνατο του εξαιρετικού συναδέλφου, φίλου και πρώην προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ν. Έβρου.
Ο Γιώργος Ευσταθίου διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ν. Έβρου την περίοδο 1994 – 2011 , Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας την περίοδο 1987-2010, Πρόεδρος του Περιφερειακού Ινστιτούτου Εργασίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.), Πρόεδρος του Σωματείου Ελαιοχρωματιστών Αλεξανδρούπολης «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» από το 1984 έως 2010.
Ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και πολύ αγαπητός στους εργαζόμενους και στην κοινωνία του Έβρου με έντονη συνδικαλιστική δράση και αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εργαζομένων .
Δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του και στους φίλους του αλλά και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα.”
Η κηδεία του θα γίνει  (αύριο) Τρίτη  στις 17:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Καλό Παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη