Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ήβη Αδάμου για την οικογενειακή ζωή στην Αλεξανδρούπολη: «Αισθάνομαι τύψεις όταν έρχομαι στην Αθήνα»

Η ΄Ηβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μία συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Η ποπ τραγουδίστρια μίλησε για τον τρόπο ζωής της και πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα. Όπως είναι γνωστό, η βάση της είναι στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει με το σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη και την μονάκριβη κόρη της, Ανατολή και έρχεται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ήβη Αδάμου: «Δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση»

«Θέλω λίγη δουλίτσα για να μην νιώθω τόσες τύψεις. Και εγώ δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση. Παρόλα αυτά ξέρεις και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη και έτσι πρέπει να γίνεται. Θέλει τρελή οργάνωση. Δεν είμαι αγχώδης, είμαι οργανωτική. Τα κάνω όλα στον αυτόματο», δήλωσε η Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα μόνο για τα επαγγελματικά τους και είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στα social media, καθώς σπάνια μοιράζονται στιγμιότυπα από την οικογενειακή ζωή τους και την καθημερινότητά τους με την μονάκριβη κορούλα τους, Ανατολή, 4, 5 ετών. Μία εξαίρεση είχε κάνει η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ΠΗΓΗ: hello.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email