Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αγανάκτηση του Εθνικού! «Πρώτοι στην Ελλάδα, τελευταίοι στην πόλη τους οι πρωταθλητές Ελλάδος» – Ανακοίνωση καταπέλτης

Αγανακτισμένοι είναι οι άνθρωποι του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Αντιδημαρχία αθλητισμού Αλεξανδρούπολης μετά την απόφαση να διαθέσει στην πρωταθλήτρια ομάδα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης για μόλις δύο προπονήσεις την εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

 ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ

       Αυτήν την «τιμητική» διάκριση επιφύλαξε η αντιδημαρχία αθλητισμού στα παιδιά του βόλλευ του Εθνικού , που έφεραν 1η  θέση στα περιφερειακά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, 1η θέση στο πανελλήνιο σχολικό , 2η θέση στο πανελλήνιο Κ17 και 5η θέση στον κόσμο.

     Μετά από αυτές τις διακρίσεις , η «διατίμηση» του αντιδημάρχου τους επιβράβευσε με δύο προπονήσεις, έναντι τριών την περσινή σεζόν, στις 22:30 με 00:00 μ.μ.!!!!!. Στην αξιολογική του κλίμακα ,το ταλέντο των παιδιών , ο μόχθος των προπονητών και η υπομονετική συμπαράσταση των γονιών πήραν την τελευταία θέση .

    Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την αδιαφορία , την απαξίωση και την υποτίμηση που έδειξαν οι αρμόδιοι (όλοι) , στην προσπάθεια του τμήματος βόλλευ του Εθνικού να αναδείξει την επόμενη νέα  γενιά στην ιστορία του.

Είμαστε δε πολύ προσβεβλημένοι με την κατανομή των ωρών προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια και διαπιστώσαμε ότι άλλα σωματεία με λιγότερες έως μηδαμινές διακρίσεις πήραν πολύ περισσότερες ώρες. Τυχαίο??

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη