Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αιμοδοσία από την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ και στα νοσοκομεία του Έβρου

Κάλεσμα στα μέλη της απευθύνει η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για ενίσχυση των αποθεμάτων της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία παρουσιάζει έλλειμμα στο αποθεματικό της. Για το λόγο αυτό διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε έξι (6) πόλεις της Περιφέρειάς ΑΜΘ.

Αναλυτικότερα σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει σε έξι (6) πόλεις της Περιφέρειάς μας, εθελοντική αιμοδοσία για τις ανάγκες της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας .
Ειδικότερα για τις ημέρες από 13 έως 17 Μαΐου 2024, όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να καλεί από σήμερα προκειμένου να προγραμματίσει το ραντεβού του στα τμήματα αιμοδοσίας των Γενικών Νοσοκομείων Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Η Ένωσή απευθύνει κάλεσμα στα μέλη της, για ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία παρουσιάζει έλλειμμα στο αποθεματικό της. Οι Υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας παρακαλούνται για την κατά το δυνατόν διευκόλυνση των εθελοντών αιμοδοτών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη