ΑΚΚΕΛ: Τι κάνει ο Μητσοτάκης για τους λαθρομετανάστες από Μαρόκο, Σομαλία, Αφγανιστάν που μαζεύει ο Ερντογάν στα σύνορα;

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το ΑΚΚΕΛ κάνοντας λόγω για λαθρομετανάστες που μαζεύει ο Ερντογάν στα σύνορα, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Πρωθυπουργό.

Δείτε το Δελτίο Τύπου: 

Ενώ οι κ.κ. Μητσοτάκης και Δένδιας συζητούν με την ηγεσία του τουρκικού καθεστώτος, αυτή η καθεστωτική ηγεσία έχει ήδη αρχίσει πριν από κάποιες εβδομάδες να συσσωρεύει στα σύνορα «ειδικές δυνάμεις» λαθρομεταναστών, φυσικά, με αρκετούς τζιχαντιστές ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ πολλοί λαθρομετανάστες από Μαρόκο, Σομαλία, Αφγανιστάν συγκεντρώνονται από τις 28 Φεβρουαρίου στην Αδριανούπολη, στα σύνορα της Ελλάδας. Η Τουρκική κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να μην τους σταματήσει και να τους διευκολύνει να μπουν σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Αυτά τα θέματα τα συζήτησαν στις συναντήσεις με τους Τούρκους; Ο κ. Δένδιας τι έκανε; Μήπως για αυτό ο κ. Μηταράκης και όλο το βαθύ κράτος του μητσοτακέικου στον Έβρο έχουν σκυλιάσει να επεκτείνουν το ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο; Είναι στημένο το παιχνίδι με τον Ερντογάν, να τους αφήσουν να περάσουν και «αναγκαστικά» να τους βάλουν στο ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ; Άλλωστε ο κ. Μηταράκης το είπε καθαρά ότι αν το 2020 είχαν περάσει στην Ελλάδα οι τζιχαντιστές που ήταν στα σύνορα «πού θα τους βάζαμε;». Δηλαδή ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ετοιμάζονται να τους φέρουν μέσα στην Ελλάδα, αυτούς και άλλους. Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει, απαντήσεις έχουν στην κυβέρνηση;

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin