Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ακσενέρ: Η καταγωγή μου είναι από τη Δράμα, την Κομοτηνή και την Ξάνθη

Πολλές φορές η Μεράλ Ακσενέρ έχει ανοίξει πόλεμο με τον Ταγίπ Ερντογάν πάνω στην εξωτερική πολιτική που ασκεί ο Τούρκος πρόεδρος. Σε ότι αφορά δε την Ελλάδα, η ηγέτης του Καλού κόμματος είχε αμφισβητήσει την ελληνική εθνική κυριαρχία στο ανατολικό Αιγαίο.

Παρόλα αυτά, η κα Ακσενέρ αποκάλυψε ότι η καταγωγή της είναι από την Δράμα προχώρησε η πρόεδρος του Καλου Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ, αναφερόμενη παράλληλα σε μια ιστορία που την πλήγωσε πολύ στο παρελθόν και η οποία προήλθε από τον γαμπρό του τούρκου προέδρου Ερντογάν.

«Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές»

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η Ακσενέρ σε συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε αναφορά στην οικογένειά της, τονίζοντας: «Η οικογένεια μου μετανάστευσε τρεις φορές. Από τη Δράμα δυο φορές προς την Ξάνθη και την Κομοτηνή. Όπως και από τη Δράμα προς την Τουρκία. Η δική μας καταγωγή είναι από τη Δράμα. Μόνο οι ηλικιωμένοι είχα μείνει. Οι υπόλοιποι ήταν φαντάροι».

Αναφερόμενη στην ιστορία που την πλήγωσε, σημείωσε: «Το 2015 στο τηλεοπτικό δίκτυο του γαμπρού του κυρίου Ερντογάν είχαν ισχυριστεί πως εγώ έχω εξωσυζυγική σχέση. Πως υπάρχει μια κασέτα με δεδομένα που δεν αρμόζουν σε μια παντρεμένη γυναίκα. Εγώ πόνεσα πολύ με αυτό. Έχω τον αδελφό μου σκέφτηκα πως θα κυκλοφορεί στο δρόμο. Έχω τον γιό μου… και τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από τα 18 μας».

ΠΗΓΗ: in.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη