Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Έσπασε αγωγός και υποχώρησε το οδόστρωμα στην οδό Άβαντος – Κλειστός προσωρινά ο δρόμος

Ένα φαινόμενο από αυτά που συμβαίνουν σπάνια στον αστικό ιστό είχαμε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Αλεξανδρούπολης. Ξαφνιασμένοι οι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν έναν κρατήρα ακριβώς στη μέση του δρόμου.

Αργά την Δευτέρα το μεσημέρι η ΔΕΥΑΑ έλαβε κλήση για σπάσιμο αγωγού στην περιοχή της οδού Άβαντος κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με το άνοιγμα μιας μεγάλης λακκούβας λόγω καθίζησης του εδάφους. Η κινητοποίηση των αρμοδίων ήταν άμεση, στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία, η οποία και έκλεισε το δρόμο λόγω επικινδυνότητας και πρόκλησης ατυχήματος αλλά και ρύθμισης της κυκλοφορίας, όπως επίσης έσπευσαν η ΔΕΥΑΑ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ και το φυσικό αέριο, όλες δηλαδή οι εταιρίες, καθώς από εκεί περνούν τα δίκτυα τους και απαιτείται συνεργασία και συνεννόηση.

Η ζημιά εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ΔΕΥΑΑ σε αγωγό βρόχινων νερών, ο οποίος ήταν παλιός και έσπασε, ενώ από το ίδιο σημείο περνάει και ο αγωγός ύδρευσης. Τα συνεργεία προσπαθούσαν να διορθώσουν την βλάβη και να κλείσουν το ρήγμα που προκλήθηκε αλλά, λόγω του ότι έπεσε το σκοτάδι η συνέχιση της δουλειάς τους καθίσταται δύσκολη. Συνεπώς, όπως ανέφερε η δημοτική αρχή οι εργασίες θα συνεχίζονταν την Τρίτη με το πρώτο φως της ημέρας.

Η κυκλοφορία θα παραμείνει κλειστεί μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη