Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Αλεξανδρούπολη: “Έφυγε” σε ηλικία 56 ετών ο ογκολόγος Νίκος Ξενίδης

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης αλλά και ολόκληρης της Θράκης η είδηση του θανάτου του γιατρού Νίκου Ξενίδη. Ο Νίκος Ξενίδης ήταν Παθολόγος – Ογκολόγος στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και «έσβησε» από ανακοπή σε ηλικία 56 ετών.  

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτισε εκ μέρους του «ΣυνεχίΖΩ», η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Έβρου, Τασούλα Σπυρίδου:

«Άσχημη μέρα ξημέρωσε σήμερα για μας,στο ΣυνεχίΖΩ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν.Εβρου .

Ο αδόκητος και ξαφνικός χαμός του αγαπημένου μας Νίκου Ξενίδη,του Καθ.Παθολογικής Ογκολογίας,μας γέμισε ανείπωτη θλίψη….. Μόλις πριν λίγες μέρες ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή της Ογκολογικής κλινικής του ΠΓΝΑ,μετά τη συνταξιοδότηση του κ.Κακολύρη….

Αγαπημένε μου Νίκο,πόσα πράγματα είχαμε σχεδιάσει! Πόση χαρά είχαμε για τα καινούργια πράγματα που μπορούσαν να γίνουν προς όφελος των ασθενών και ήσουν παρών σ’αυτή την προσπάθεια!Πως να σ’αποχαιρετήσουμε….πως να βρούμε τρόπο να το χωρέσει το μυαλό μας….. Εσύ που ξεχώριζες για την ενσυναίσθησή σου…για τη φροντίδα σου για όλους εμάς που «ακουμπάμε» τις ζωές μας στα χέρια σου,στα χέρια σας…..Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δε θα φύγεις ποτέ από την καρδιά μας…Καλό ταξίδι γιατρέ μου…καλό κουράγιο στους δικούς σου,στη γυναίκα και στο Νεφελακι σου…»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη