Αλεξανδρούπολη: Αυτόματοι απινιδωτές σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Αυτόματοι απινιδωτές έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία τις πόλεις όπου υπάρχει μεγάλη παρουσία κόσμου, στον Δήμο Αλεξανρούπολης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου:

“Με στόχο να δημιουργηθεί μια ασπίδα ασφαλείας για όλους τους δημότες ο Δήμος Αλεξανδρούπολης τοποθετεί σύγχρονους αυτόματους απινιδωτές σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους και χώρους άθλησης.
Οι αυτόματοι σύγχρονοι απινιδωτές έχουν ήδη τοποθετηθεί σε κτίρια όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και σε αθλητικούς χώρους με στόχο να λειτουργήσουν ως τείχος προστασίας, αν και εφόσον παραστεί ανάγκη τόσο για τους υπαλλήλους και τους δημότες όσο και για τους αθλητές. Είναι πολύ σημαντικό όσοι βρίσκονται μπροστά σε μια αιφνίδια καρδιακή ανακοπή να μπορούν να δράσουν άμεσα και σωτήρια.

Ο αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (AED) είναι μια φορητή, μικρή, εύκολη στη χρήση ιατρική συσκευή για την επαναφορά του ρυθμού της καρδιάς σε μια αιφνίδια καρδιακή ανακοπή. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από ΜΗ εκπαιδευμένους πολίτες ΧΩΡΙΣ ιατρική επίβλεψη.”

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin