Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Διακινητής προσέκρουσε με το ΙΧ σε γέφυρα και διέφυγε – Τραυματίστηκε ένα άτομο

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες σε Ξάνθη και Έβρο. Στην μία περίπτωση μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν παρατημένο μετά από τροχαίο σε γέφυρα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες έξω από αυτό και ο ένας εκ των οποίων τραυματισμένος. Πιο αναλυτικά:

Συνελήφθησαν το Σάββατο σε περιοχές της Ξάνθης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο  μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Όπως διαπιστώθηκε το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον σε μία ακόμη περίπτωση, χθεςτο μεσημέρι στην επαρχιακή οδό Άνθειας – Αρίστηνου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να έχει εκτραπεί της οδού έχοντας προσκρούσει σε γέφυρα και εξωτερικά του οχήματος βρέθηκαν πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ ο οδηγός – διακινητής του αυτοκινήτου αναζητείται.

Ένας από τους διακινούμενους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας.

Την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη