Αλεξανδρούπολη: Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής με συναυλία τοπικών συγκροτημάτων

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής θα τιμηθεί στην Αλεξανδρούπολη μετά και τα δύο χρόνια της πανδημίας. Πρόκειται για ένα μουσικό θεσμό και στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή τοπικών συγκροτημάτων. Όπως αναφέρει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης:

«Πλησιάζει η στιγμή που θα ενώσουμε και πάλι τις φωνές μας τραγουδώντας μελωδίες, δυναμώνοντας τον πυρήνα του πιο καθιερωμένου μουσικού θεσμού! Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επιστρέφει φέτος με ζωντανές συναυλίες στις 21 Ιουνίου.

31 πόλεις από όλη την επικράτεια προετοιμάζουν τις δράσεις τους πάντα με χαμόγελο, θετική ενέργεια και δημιουργικότητα, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης!

Την Τρίτη 21 Ιουνίου Ημέρα της Μουσικής, ένα μεγάλο stage θα στηθεί στο πάρκο «Αργώ»! Γιορτάζουμε την ημέρα αυτή με συναυλίες τοπικών συγκροτημάτων της πόλης μας!
Σας περιμένουμε!

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη, το 1985 η Αθήνα ήταν η πρώτη Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης και πρώτη πόλη εκτός Γαλλίας που γιόρτασε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Έκτοτε η Ελλάδα γιορτάζει κάθε χρόνο την 1η του καλοκαιριού- την 21η Ιουνίου – συμβολική ημερομηνία λόγω του θερινού ηλιοστασίου.»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin