Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Η Ναυτική Εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον αθλητισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες

Μαθητές και μαθήτριες που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό είχαν την τιμητική τους στην Ναυτική Εβδομάδα που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου:

Με τη βράβευση μαθητών και μαθητριών που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και κατάφεραν να διακριθούν στον αθλητισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες, ολοκληρώθηκε η Ναυτική Εβδομάδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου 2022.

Την τελευταία ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας πρωταγωνιστές ήταν οι νέοι και οι νέες του τόπου μας, τα παιδιά μας που αγωνίζονται, μελετούν, προπονούνται, εμπνέονται, δημιουργούν και προσπαθούν κάθε ημέρα ώστε να γίνουν καλύτεροι, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτά τα παιδιά τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, χειροκροτήθηκαν και μοιράστηκαν τη χαρά τους με τις οικογένειές τους, τους καθηγητές, τους προπονητές τους και πλήθος κόσμου που βρέθηκε το Σάββατο βράδυ στην πλατεία του Φάρου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση από την Ευρυδίκη και τους εξαίρετους μουσικούς της, που είχε στιγμές νοσταλγίας, χαράς, ενέργειας, ρομαντισμού και συγκίνησης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη