Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Αλεξανδρούπολη: Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού από την Δημοτική Αρχή με ανεμβολίαστο Αντιδήμαρχο;

Για την ανάγκη που υπάρχει να χτιστεί τείχος ανοσίας με τους εμβολιασμούς, μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Αφορμή η διαφημιστική καμπάνια που κάνει ο Δήμος με σποτ για τους εμβολιασμούς καλώντας τους συνδημότες του να συμπορευτούν με τον εμβολιασμό, «προκειμένου» όπως αναφέρει, «όλοι μαζί, βάζοντας ο καθένας το ατομικό του λιθαράκι να έχουμε μια γενικότερη «ομπρέλα» προστασίας.

Ωστόσο την προσπάθεια του δεν φαίνεται να ακολουθούν οι στενοί συνεργάτες του και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεόδωρος Βουρδόλης ο οποίος παρεκκλίνει την γραμμής της δημοτικής αρχής σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό είναι ανεμβολίαστος.  

Να θυμίσουμε ότι η παράταξη ¨Πόλη και Πολίτες¨ είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Βουρδόλη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 1/12 καθώς όπως ανέφερε ο επικεφαλής Βαγγέλης Λαμπάκης «ο κ. Βουρδόλης θα πρέπει να παραιτηθεί καθώς είναι ανεμβολίαστος, δεν μπορεί να εισέλθει σε αθλητικούς χώρους και συνεπώς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του.»

Το ερώτημα που προκύπτει αυτονόητα είναι, πως ο κ. Βουρδόλης ασκεί τα καθήκοντά του; Δηλαδή με ποιο τρόπο επιβλέπει τους αθλητικούς χώρους και τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται εντός αυτών; Πόσο καιρό έχει να επισκεφθεί για παράδειγμα το κλειστό γυμναστήριο “Παρασκευόπουλος” ή το κλειστό κολυμβητήριο “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”;  

Υπογραμμίζουμε ότι: Δεν ασκούμε κριτική στην επιλογή του καθενός για τον εμβολιασμό αλλά οι ενέργειες ενός προσώπου με βάση την πολιτική του θέση προσδιορίζουν και τις υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στους άλλους και στους δημότες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη