Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Μαχαίρωσαν αδέσποτο σκύλο κοντά στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη – Ορίστηκε επικήρυξη για τον δράστη

Μία ακόμα αδιανόητη κακοποίηση ζώου διαβάζουμε στη σελίδα του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αλεξανδρούπολης, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε μέχρι πού μπορεί να φτάσουν η επιθετικότητα και το μίσος ενός ανθρώπου απέναντι στα ζώα.

Ένας αδέσποτος σκυλάκος που ζούσε γύρω από το Στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς είχε δεχτεί τρεις μαχαιριές στον αυχένα, στο θώρακα και το στέρνο.

Άνθρωπος του στρατοπέδου ειδοποίησε για το συμβάν και το ζώο περισυνελέχθηκε άμεσα και πήγε για περίθαλψη σε κτηνιατρείο. Ο κτηνίατρος του δήμου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του σκύλου.

Εμείς θα πούμε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι δυνατόν σε τόσο μικρές κοινωνίες να μην ξέρει κανείς τι συνέβη. Ο άνθρωπος που έκανε αυτό στο ζώο είναι ψυχικά άρρωστος και επικίνδυνος για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σιωπή είναι συνενοχή.

Μάλιστα, το Φιλοζωικό Σωματείο «ΚΙΒΩΤΟΣ» Αλεξανδρούπολης προσφέρει 3.000 ευρώ σε οποίον/αν δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στην αστυνομία για την σύλληψη και καταδίκη του υπάνθρωπου εγκληματία που ευθύνεται για αυτή την άνανδρη και αρρωστημένη επίθεση σε αυτό το άκακο τετράποδο.

Πηγή: petpet.news

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη