Αλεξανδρούπολη: Οι αστυνομικοί ευχαριστούν για την παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ για μαζικά τεστ στο αστυνομικό προσωπικό

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με δελτίο τύπου της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνέβαλαν ώστε σήμερα να βρεθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίοι θα διενεργήσει μαζικούς ελέγχους στο αστυνομικό προσωπικό. Όπως τονίζει η Ένωση, το τελευταίο διάστημα μεγάλος αριθμός αστυνομικών νόσησε από τον κορωνοϊό, οπότε η παρουσία του κλιμακίου κρίθηκε επιτακτική προκειμένου να υπάρξει μια καλύτερη εκτίμηση του προβλήματος. Διαβάστε το ευχαριστήριο:

Όπως είναι γνωστό, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης είναι άμεσα εμπλεκόμενη με τη φύλαξη των συνόρων μας καθώς και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας λόγω covid-19.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε μία ανησυχητική αύξηση νοσούντων συναδέλφων μας από τον covid-19.

Για αυτό το Σωματείο μας ανέλαβε την πρωτοβουλία την 14η Νοεμβρίου 2020 να απευθύνει αίτημα προς τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και κοινοποιώντας το αίτημα στους Βουλευτές της Π.Ε. Έβρου και στον Ιατρικό Σύλλογο Έβρου για την διενέργεια μαζικών τεστ κορωνοϊού, στο προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα με ευχαρίστηση ενημερωθήκαμε ότι από αύριο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ θα μεταβεί από Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή τεστ σε συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Δ.Α. Αλεξανδρούπολης είτε με οργανική θέση είτε με απόσπαση.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας και να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την υλοποίησή του.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin