Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως τον Δεκέμβριο του 2024 για την κατασκευή της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού

Παράταση μέχρι τις 20-12-2024 προκειμένου ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της νέας Ανατολικής περιφερειακής οδού δόθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης με την διαδικασία του κατεπείγοντος. Για άλλη μια φορά η ανάδοχος εταιρία θα κληθεί να διατηρήσει και να συντηρήσει την ειδική σήμανση για τους οδηγούς προκειμένου να γνωρίζουν ότι τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη και αναμένεται εδώ και χρόνια αφού θα δώσει μια ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα των κεντρικών οδών ενώ παράλληλα θα συνδέσει την Εγνατία οδό με το λιμάνι.

Με την παρούσα εργολαβία κατασκευάζεται το τμήμα 78.2 της Εγνατίας οδού που αποτελεί την οδική σύνδεση της Εγνατίας οδού με τον λιμένα Αλεξανδρούπολης , έχει αφετηρία την διασταύρωση της περιφερειακής με τον κλάδο του κόμβου σύνδεσης της Εγνατίας Οδού με την Αλεξανδρούπολη. Θα κατασκευαστούν συνολικά 3,03 χλμ αστικής αρτηρίας και 0,5 χλμ συνδετήριου κλάδου με το λιμάνι.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη