Αλεξανδρούπολη: Πλημμύρησε από την χθεσινή νεροποντή στο λούνα-παρκ κάτω από το φάρο – Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σε μία δημόσια καταγγελία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ Γιώργος Μόκαλης, που είναι εγκατεστημένο κάτω από το φάρο στην Αλεξανδρούπολη. Σε επιστολή που έστειλε ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: 

“Όταν έκανε την ανάπλαση ο Δήμος δεν κάνανε κανένα αποστραγγιστικό έργο και ούτε βάλανε σωλήνες για να φεύγουν τα νερά και απλά σηκώσανε και μπαζώσανε ΟΛΗ ! την επιφάνεια της ανάπλασης πιο ΨΗΛΑ απο το επίπεδο του Λούνα Παρκ… Σαν αποτέλεσμα αυτό έχει κάθε φορά που βρέχει να πλημμυρίζει όλο το Λούνα Παρκ!!!

Προκαλούνται καταστροφές στα μηχανήματα, στα παιχνίδια, γεμίζουν τα φρεάτια νερά και μου καταστρέφουν την περιουσία μου!!
Κάθε χρόνο επενδύω παρά πολλά λεφτά και κάθε χρόνο ΠΛΗΡΩΝΩ από την τσέπη μου τις καταστροφές που γίνονται!!

ΑΝΟΙΞΑ το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ με το Παγοδρόμιο, επενδύοντας για ακόμη μια ΦΟΡΑ πολλά ΛΕΦΤΑ και συνεχίζεται αυτή η κατάσταση !!!!
Έχω ενημερώσει εγγράφως με επιστολές μου και τον Ο.Λ.Α αλλά και τον Δήμο ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ αλλά δεν έχω πάρει καμία επίσημη απάντηση ούτε λύση στο πρόβλημα μου!!!Δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια!!!Πρόθεση μου είναι να επενδύσω στην περιοχή αλλά δεν ΜΠΟΡΩ λόγω αυτής της κατάστασης!!!
ΕΙΜΑΙ σε απόγνωση!!!


Δέκα χρόνια τώρα ΕΙΜΑΙ εντάξει στις οικονομικές μου υποχρεώσεις και επενδύω στην Αλεξανδρούπολη αλλά δυστυχώς παλεύω ΜΟΝΟΣ μου χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από κανέναν”

Κλείνοντας και σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει στην επιστολή:
“παρόλα αυτά ,δεν χάνουμε την θετική μας ενέργεια και το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ λόγω του ότι είναι σκεπαστό με ΤΕΝΤΑ θα λειτουργήσει κανονικά τις ημέρες των Χριστουγέννων”.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές του Ο.Λ.Α. είναι ξεκάθαρα θέμα που αφορά τον δήμο Αλεξανδρούπολης που δεν φρόντισε για την παροχέτευση των ομβρίων. Αυτό μάλιστα έχει μεταφερθεί στον ιδιοκτήτη του Λούνα Πάρκ και έχουν γίνουν σχετικές επίσημες επιστολές από τον Ο.Λ.Α. προς τον δήμο όπου επισημαίνεται το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν το πρωί του Σαββάτου είναι αποκαλυπτικές και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin