Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση του Προέδρου-Διευθύνων Συμβούλου του ΟΣΕ με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Σπύρος Πατέρας, για να πραγματοποιήσει συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος.

Μέσα από προσωπική του ανάρτηση, ο Διευθύνων Σύμβουλος το ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου τόνισε πως η επίσκεψη τοποθετείται χρονικά σε μια περίοδο όπου επίκειται η εντατικοποίηση της χρήσης του σιδηροδρόμου από τον λιμένα για φορτία από και προς τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Παράλληλα, δρομολογείται η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου Αλεξανδρούπολη-Πύθειο και Πύθειο Ορμένιο με ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου.

Μια από τις περισσότερο παραγωγικές και ενδιαφέρουσες εφετινές συναντήσεις πραγματοποιήσαμε σήμερα με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΕ , Σπύρο Πατέρα στα γραφεία μας στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Η επίσκεψη τοποθετείται χρονικά σε μια περίοδο όπου επίκειται η εντατικοποίηση της χρήσης του σιδηροδρόμου από τον λιμένα για φορτία από και προς τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ενώ δρομολογείται με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου η αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου του Έβρου (Αλεξανδρούπολη-Πύθειο & Πύθειο Ορμένιο) με ηλεκτροκίνηση. Είναι προφανές πλέον ότι ο σιδηρόδρομος αποτελεί για τον λιμένα τον σημαντικότερο και ισχυρότερο βραχίονα στην επίτευξη στρατηγικού βάθους σε Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin