Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 1 διακινητής με 8 παράτυπους μετανάστες – Ανετράπη το όχημά τους

Συνελήφθη την Πέμπτη (25-4-2024) το βράδυ στην Εθνική οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσοντας ταχύτητα. Τελικά το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε επιβαινόντων – διακινουμένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύονται, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη