Αλλάζει η όψη της εισόδου στον οικισμό της Παλαγίας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Με παρεμβάσεις σε δύο γεφυράκια του χωριού, εργασίες καθαριότητας, τοποθέτηση νέων κάδων κ.α., η Παλαγία και κυρίως η είσοδος αυτής αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου του οικισμού, σε ανακοίνωση του για το θέμα αναφέρει τα εξής:

“Άλλαξε η όψη στην είσοδο του οικισμού μετά την εκκαθάριση των τσαλιών που έγινε από συνεργείο του Δήμου, θέμα το οποίο είχε προβάλλει ο Σύλλογος και εκκρεμούσε εδώ και πολλά χρόνια και έγινε μετά από την συνεργασία του συλλόγου με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο.

Επίσης τοποθετήθηκαν καινούργιοι κάδοι (απορριμμάτων , ανακύκλωσης) επί της οδού Δημοκρατίας , στην πλατεία και στο Νηπιαγωγείο.

Τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα στην γέφυρα στο ύψος του γυμναστηρίου ΄΄ΑΘΛΟΡΑΜΑ΄΄ και στο γεφυράκι προς το γήπεδο.

Ειδικά για το γεφυράκι προς το γήπεδο, όπως έχει επισημάνει ο Σύλλογος σε όλες τις Δημοτικές Αρχές με έγγραφα, απαιτείται σοβαρή παρέμβαση (όπως π.χ επέκταση) καθόσον το έδαφος έχει διαβρωθεί όπως και το τσιμέντο.

Συνεχίζεται ο εξωραϊσμός του κεντρικού δρόμου σχετικά με τις υπάρχουσες κολώνες (απομάκρυνση πλεοναζόντων-λειτουργικότητα των παραμενόντων).

Ο Σύλλογος προσβλέπει στην συνέχιση της καλής συνεργασίας με την Κοινότητα Αλεξανδρούπολης και τον Δήμο για την επίλυση των θεμάτων που έχουν παρουσιασθεί και βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τυχόν νέων θεμάτων καθημερινότητας που προκύπτουν.

Στεφανίδης Παύλος-Πρόεδρος του Συλλόγου

Δείτε φωτογραφίες:

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin