Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Αλλαγή Διοίκησης στο Τάγμα Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης (photo)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου η αλλαγή διοίκησης στο Τάγμα Εθνοφυλάκων Τραϊανούπολης, παρουσία του Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Μπακιρτζή Χρήστου.

Την σκυτάλη της Διοίκησης του Τάγματος Εθνοφυλάκων Τραϊανούπολης παρέδωσε ο απερχόμενος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης Πεζικού Δημήτριος Πλούμης στον Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Ζαφειρόπουλο Δημήτρη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εθνοφύλακες για την ανιδιοτελή και αδιάλειπτη προσφορά τους στην εθνοφυλακή.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου επιδόθηκε τιμητική πλακέτα στην σύζυγό του εκλιπόντος εθνοφύλακα και συμπολίτη μας ανθυπολοχαγό Δημήτρη Γοδοσίδη που έφυγε από τη ζωή αιφνιδιαστικά στις 25 Αυγούστου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τάγμα εθνοφυλάκων Αλεξανδρούπολης Τραϊανούπολης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας το οποίο συμμετείχε ενεργά στις πυρκαγιές που έπληξαν τις τελευταίες μέρες την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, προσφέροντας εθελοντικά όλες τις ημέρες της φωτιάς και ειδικότερα στη διάρκεια της εκκένωσης του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη