Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Αναβιώνει και πάλι η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και την ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Αναλυτικά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Κοινότητα Φερών σας προσκαλούν στα εγκαίνια της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30.

Έπειτα από 2 χρόνια, λόγω της πανδημίας, η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών επιστρέφει δυναμικά και ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου, στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Φερών.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Στόχος είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Η έκθεση που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς που έχουν σχέση με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα στην περιοχή και ολόκληρο τον Νομό Έβρου, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος “πόλο έλξης” και να κατακλυστεί από αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και πολίτες από την γύρω περιοχή και όλη τη Θράκη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη