Αναστάτωση στη Λύρα Έβρου με διακινητή που προσπαθούσε να αποφύγει τη σύλληψη

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ένας άνδρας συνελήφθη  στην Λύρα του Έβρου ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη. Σύμφωνα με την αστυνομία:

Συνελήφθη χθες (7-3-2023) το πρωί σε δασική περιοχή της Λύρας Έβρου, από αστυνομικούς  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.  

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα και προκαλώντας υλικές ζημιές σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε οικισμό του Έβρου, συνεχίζοντας ακολούθως την πορεία του. Τελικά το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 06-03-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin