Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – μετά την Black Friday

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα καταστήματα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου – μετά την Black Friday και πριν τη Cyber Monday – και στις 13 του μήνα, όπως πολλοί ανέμεναν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κανονικά φέτος τα καταστήματα δεν θα έπρεπε να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου, όπως τα περασμένα χρόνια, αφού αυτό γινόταν στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες φέτος καταργήθηκαν.

Ωστόσο, αποφασίστηκε και φέτος να ανοίξουν τα καταστήματα την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου. Η κακοκαιρία Eva που έπληξε τη χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέτρεψε τα σχέδια των εμπορικών συλλόγων της χώρας, αφού για λόγους ασφάλειας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά.

Το ενδεχόμενο τα καταστήματα να ανοίξουν σήμερα (13.11) απορρίφθηκε, εξαιτίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Έτσι, αποφασίστηκε τα καταστήματα να ανοίξουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την Black Friday.

Έτσι, θα δημιουργηθεί το εξής παράδοξο: 

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου θα είναι η Black Friday, την Κυριακή 27 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, ενώ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου θα γίνει η Cyber Monday στα e-shops. 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin