Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αυξημένες οι ανάγκες για αίμα στο Κέντρο Αιμοδοσίας του ΠΓΝΑ

Το καλοκαίρι οι ανάγκες σε αίμα παραμένουν οι ίδιες. Αυξάνονται τα τροχαία ατυχήματα, πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των επισκεπτών στην χώρα μας κατά εκατομμύρια, οι ανάγκες των συμπολιτών που χρειάζονται τακτικά μετάγγιση παραμένουν ίδιες.

Κάθε καλοκαίρι στην χώρα μας παρατηρείται τραγική έλλειψη αίματος, οι συμπολίτες μας με μεσογειακή αναιμία ΥΠΟ μεταγγίζονται, αναγκάζονται να παίρνουν μία μονάδα μόνο και να ξαναέρχονται για την δεύτερη, οι μεταγγίσεις τους αναβάλλονται δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στους ίδιους και τα μέλη των οικογενειών τους στο προγραμματισμό της καθημερινότητας, της ζωής της εργασίας, των διακοπών τους.

Βοήθησε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Πριν τις διακοπές δώσε αίμα.  

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του ΠΓΝΑ αναφέρει:

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το κοινό σας για τις προγραμματισμένες αιμοληψίες της κινητής μονάδας αιμοληψιών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Αλεξανδρούπολης «η Αγάπη πάει παντού» της επόμενης εβδομάδας.

  Πέμπτη 20 Ιουλίου στο εργοστάσιο “Ακρίτας” 9:30 με 15:00  σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων του εργοστασίου και την διοίκηση του εργοστασίου Ακρίτας.

Τρίτη 25 Ιουλίου στο Ορμένιο 9:30 με 13:30 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ορμενίου.

Παρασκευή 28 Ιουλίου στο Τυχερό  9:00 με 13:30 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Τυχερού. 

Σάββατο 22 και 29 Ιουλίου 2023 και κάθε Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη στο Νομαρχείο στον παραλιακό δρόμο απέναντι από τον Φάρο. 8:30 με 13:30. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη