Για 17η χρονιά η γιορτή μελισσοκόμων και καλλιεργητών Έβρου

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Από 19 έως 21 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη και 10 με 11 Σεπτεμβρίου στην Ορεστιάδα θα ζωντανέψει και πάλι η γιορτή των μελισσοκόμων και καλλιεργητών του Έβρου. Μία ευκαιρία να εκθέσουν τα προιόντα τους και να για τη διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης τους πολίτες.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσουν συμμετοχή:

«Για 17η χρονιά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργανώνει τη «Γιορτή Μελισσοκόμων & Οικοτεχνιών Νομού Έβρου» από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, στην Αλεξανδρούπολη και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, στη Νέα Ορεστιάδα.

Όσοι μελισσοκόμοι και οικοτέχνες ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι της 10 Ιουλίου 2022 στους συλλόγους τους.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς για τη διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης.

Ελάτε να ανακαλύψουμε τους φυσικούς θησαυρούς του Έβρου, να γνωρίσουμε τους συντοπίτες μας που παράγουν και προσφέρουν αγνά και ποιοτικά προϊόντα.

Στηρίζουμε τους παραγωγούς και τα προϊόντα του τόπου μας!»

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin