Γνώρισαν τα ιστορικά κτίρια της Αλεξανδρούπολης με μία ποδηλατοβόλτα

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Τα ιστορικά κτίρια της Αλεξανδρούπολης και τις ιστορίες πίσω από αυτά, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όσοι συμμετείχαν στην ποδηλατοβόλτα που διοργανώθηκε.

Πιο αναλυτικά:

Με ένα ποδήλατο και σύμμαχο τον καλό καιρό, οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης και ο Μορφωτικός Οργανισμός Θράκης Γεννήματα, κατάφεραν και γνώρισαν ακόμη καλύτερα την Αλεξανδρούπολη μέσα από τις ιστορίες που διηγήθηκαν τα κτίρια και οι άνθρωποί τους. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ιστορίες και να λάβουν πληροφορίες για ιστορικά κτίρια της πόλης μας.

Με αφετηρία το ιστορικό κτίριο του Μουσικο Γυμνασιο Αλεξανδρούπολης και οδηγούς τον Alexandroupolis Bike Team – Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης οι ποδηλάτες περιηγήθηκαν και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους για την ιστορία της πόλης μας.

“Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, τον ενθουσιασμό και το χαμόγελό σας! Πολυ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις που θα συνδυάζουν τη γνώση με τον αθλητισμό” αναφέρει η ΤΙΕΔΑ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin