Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

“Δέματα αγάπης” μοίρασε η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης σε οικογένειες με παιδιά

Το Ανθίμειο Εκκλησιαστικό και Πολιτιστικό Κέντρο στην Αλεξανδρούπολη «πλημμύρισε» από χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνούλες, στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Κυρίως όμως «πλημμύρισε» από δέματα γεμάτα «αγάπη» και «στήριξη». Δέματα γεμάτα από είδη πρώτης ανάγκης και φροντίδας για τις οικογένειες που είναι δικαιούχες του συγκεκριμένου προγράμματος και που χρήζουν βοηθείας στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως επιθυμώντας να κάνει αυτές τις οικογένειες να νιώσουν πιο όμορφα και πιο ανακουφισμένα, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διένειμαν δέματα με βασικά είδη για βρέφη και παιδιά. Τα μεγάλα αυτά κουτιά προετοιμάστηκαν με την φροντίδα και την επιμέλεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών για το συνεχές και ανύστακτο ενδιαφέρον του για τον ακριτικό Έβρο και επίσης, τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των ωφελουμένων και όλους τους συνεργάτες του για την προσπάθεια αυτή με πρώτο τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωστή Δήμτσα, που στέκονται διαρκώς δίπλα στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως και ενισχύουν το φιλανθρωπικό της έργο και τις πολυποίκιλες κοινωνικές της δράσεις.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη