Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς-ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ

Η υποβολή των αιτήσεων για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς-ΚΔΑΠ μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Αφορά μητέρες που είναι μισθωτοί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, αγρότισσες, ελεύθεροι επαγγελματίες και άνεργες.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ(www.eetaa.gr-www.paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος
στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet).

Η αιτούσα θα πρέπει να γνωρίζει τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet, email, τον προσωπικό της ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ και ΑΜΚΑ του συζύγου/συντρόφου, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών, για τα οποία θα υποβάλει την
ηλεκτρονική αίτηση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων στη Δ/νση των Παιδικών Σταθμών (Θουκυδίδου 25) 2551038711 θα παρέχεται υποστήριξη για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, των μητέρων που ενδιαφέρονται για τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ.

Για την ένταξη των Δημοσίων Υπαλλήλων θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Παρακαλούνται οι αιτούσες μητέρες που θα προσέρχονται στα γραφεία για την υποβολή της αίτησής τους, για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και Ατομικής Προστασίας να τηρούν τα μέτρα προστασίας (χρήση μάσκας) και να μην συνοδεύονται από άλλα πρόσωπα (σύζυγος –παιδιά).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη