Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Δήμος Ορεστιάδας: Αποκτά αθλητικό μπαλόνι και εκσυγχρονίζει τους αθλητικούς του χώρους

Την ώρα που στον Δήμο Αλεξανδρούπολης το θέμα με το αθλητικό μπαλόνι έχει αποκτήσει κωμικοτραγικές διαστάσεις και αποτελεί αντικείμενο οξείας αντιπαράθεσης μεταξύ πρώην και νυν δημοτικής αρχής, ο Δήμος Ορεστιάδας σιωπηλά και αποτελεσματικά προχωράει μέσω του ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ στην αγορά αθλητικού μπαλονιού και στην αναβάθμιση υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του μέσω εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης. Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο τύπου:

Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποιήθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» της πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και
συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ορεστιάδας» προϋπολογισμού 501.136,08 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορεστιάδας.

Η πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του δημοτικού αθλητικού κέντρου Ορεστιάδας» προϋπολογισμού 268.115,28 ευρώ
(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορεστιάδας (Ν. Έβρου).

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Προμήθεια και εγκατάσταση θόλου στέγασης αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου Ορεστιάδας» συνολικού προϋπολογισμού 233.020,80 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ορεστιάδας (Ν. Έβρου).

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσπάθεια εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ορεστιάδας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη