Δαδιά: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την αρχή του τέλους της πυρκαγιάς (photo + video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μία από τις δυσκολότερες μέρες της πυρκαγιάς ήταν η Τρίτη για την περιοχή της Δαδιάς, αφού η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα.

Με ζωντανή σύνδεση το βράδυ της Τρίτης το focustonevro.gr έδειξε την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, καθώς η φωτιά – που δεν σταματά να μας εκπλήσσει- έχει αναπτύξει ένα μεγάλο μέτωπο στην ίδια περιοχή όπου ξεκίνησε. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται μέσα στις ήδη καμένες εκτάσεις και συνεχίζει να βγάζει τεράστιες φλόγες. Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η δυσκολία κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την τεράστια καύσιμη ύλη που ακόμα υπάρχει ακόμα και σε αυτά που έχουν καεί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης στην ζωντανή σύνδεση, η Τρίτη ήταν μία από τις δυσκολότερες μέρες καθώς στόχος είναι να κοπεί η φωτιά στην ζώνη Α1.

Στην περιοχή επιχειρούν πάνω από 320 πυροσβέστες, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, εθελοντές αλλά και οι υλοτόμοι που εργάζονται για τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης αντιπυρικής ζώνης για να κόψουν την εξάπλωση της φωτιάς.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin