Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΥΑΑ: «Δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής ηλεκτροδότησης του αστικού ιστού αλλά και των οικισμών»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες.

 Επειδή το νερό είναι το πλέον πολύτιμο αγαθό, αυτές τις μέρες,μέσα στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, γίνεται υπεράνθρωπη προσπάθεια, να διορθώσουμε όποια βλάβη προκληθεί από το πέρασμα της φωτιάς,από την υπερλειτουργία (λόγω εφοδιασμού πυροσβεστικων ) ή από τις αυξημένες θερμοκρασίες στις πληγείσες περιοχές. Λιγοστό προσωπικό, με άριστο συντονισμό,με αξιέπαινα αποτελέσματα. 

 Παρακαλούμε θερμά τους δημότες, να μην πιστεύουν ανακοινώσεις πανικού και ανακοινώσεις χωρίς την έγκριση της ΔΕΥΑΑ. 

 Πρώτοι εμείς, θα ειδοποιούσαμε εάν υπήρχε κίνδυνος διακοπής υδροδότησης του αστικού ιστού. Υπάρχει εφεδρικό σχέδιο, εναλλακτική πηγή ηλεκτροδότησης του Διυλιστηρίου που υδροδοτεί Αστικό Ιστό , Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης όλη ,Παλαγία , Χηλή , Μαΐστρο , Απαλό , Αμφιτρίτη . Έχουμε ήδη από χθες γεννήτριες σε χωριά και όπου δεν έχει ρεύμα ηλεκτροδοτούμε τις γεωτρήσεις . Δεν θα κρατούσαμε κρυφή μια τέτοια πληροφορία. 

 Αποδεχόμαστε ότι είμαστε κάτω από αβέβαιες συνθήκες, όμως με τα δεδομένα που έχουμε δεν κινδυνεύει ο δήμος από διακοπή υδροδότησης. Ανά περιοχές, κατά διαστήματα, υπάρχουν βλάβες που επιδιορθώνονται. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και επεμβαίνουμε άμεσα. Ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ συμπαρίσταται και επικαλύπτει κάθε προσπάθεια μας. 

Τα μόνα σημεία που δεν μπορούμε να επέμβουμε ακόμη και να ηλεκτροδοτήσουμε γεωτρήσεις είναι η Μάκρη λόγω της τεράστιας φωτιάς και ο πάνω οικισμός της Παλαγίας (παίρνουν από νότια μεριά Παλαγίας ).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη