Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Δεύτεροι στο Πανελλήνιο Κ19 του Beach Volley οι Κοντοστάθης & Κεσκίνης από την Αλεξανδρούπολη!

Οι Αλεξανδρουπολίτες αθλητές με προπονητή τον Ηλία Κρεούζη, έφτασαν μέχρι τον τελικό στην Κεφαλονιά όπου διεξήχθη η τελική φάση. Εκεί νικήθηκαν από τους Δημήτρη Καλιόζη & Γιάννη Καρδούλια που αναδείχθηκαν πρωταθλητές όπως και στο Κ17.

Στις 22 Αυγούστου Κοντοστάθης και Κεσκίνης πετούν με τον προπονητή τους για την Μαδρίτη όπου θα λάβουν μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley U18.

Τα παιδιά από την Κω και την Ρόδο νίκησαν στον τελικό τους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα από την Αλεξανδρούπολη με 2-0 (21-16, 21-18) και έφτασαν τους πέντε τίτλους στα Juniors.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά που μας είχαν προσφέρει πλούσιο θέαμα και στην προηγούμενη φάση όταν είχαν κερδίσει τα παιδιά από την Αλεξανδρούπολη.

Στο πρώτο σετ οι νησιώτες έφτασαν σχετικά άνετα στο 1-0, στόχο στο δεύτερο είχαμε μεγάλη κόντρα η οποία κρίθηκε στο 17-18 όταν σε μια σχετικά εύκολη φάση ο Κοντοστάθης έκανε χωρίς αντίπαλο πάνω στο φίλε το λάθος και έτσι έγινε το 17-19 αντί το 18-18 και όλα τελείωσαν.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκος Ιπποκράτης από το Ηράκλειο της Κρήτης. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-10) των Ιντρισλάρι Αλεξάνδρου και Παπαϊωάννου Δημήτρη από την Κω φτάνοντας όπως αναφέραμε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

ΠΗΓΗ: sportsaddict.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη