Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Δημοσχάκης: Ο ακριτικός Έβρος δύναται να ενισχύσει τα κρατικά έσοδα εφόσον αξιοποιηθεί ο πλούτος που διαθέτει!

Στη σημερινή του (14/12) ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων, αναφορικά με τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2021, ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Αναστάσιος Δημοσχάκης, υπογράμμισε ότι ο νέος προϋπολογισμός διέπεται από ευελιξία & προσαρμοστικότητα σε ένα αβέβαιο και ρευστό περιβάλλον, με το βλέμμα στραμμένο σε μία ταχεία ανάκαμψη της κοινωνίας και της οικονομίας!

Συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:

  • Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή εθνική εγρήγορση, τόσο στο υγειονομικό μέτωπο όσο και στην προάσπιση των συνόρων έναντι της τουρκικής προκλητικότητας!
  • Ο προϋπολογισμός του 2021, φέρει αναπτυξιακό και κοινωνικά δίκαιο πρόσημο, στηρίζοντας εμπράκτως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες & τους μακροχρόνια ανέργους.
  • Στην αναπτυξιακή πορεία που χαράζει, σημαντική είναι η συμβολή του Ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο μπορεί να στηρίξει και τον πρωτογενή τομέα του Έβρου, μέσω τις επίσπευσης ώριμων έργων θεμελιώδους σημασίας για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους & τους αλιείς της περιοχής!
  • Η κυβέρνηση εφαρμόζει επιτυχώς το Δόγμα της Αποτροπής δια της ισχύος, ενισχύοντας τις ΕΔ με επιπλέον 2,5 δις. ευρώ!
  • Η Διαρκής Επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, συνιστά πράξη δωροδότησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην επέτειο μάλιστα των 100 ετών της απελευθέρωσής της!
  • Ο Έβρος μπορεί ενισχύσει τα κρατικά έσοδα εφόσον ληφθούν μέτρα στήριξης, προστασίας κι ενίσχυσης των υποδομών, των συγκοινωνιών, των δομών παιδείας & υγείας!
  • Τέλος, προέτρεψε την αξιωματική αντιπολίτευση να εγκαταλείψει την ευκαιριακή και στείρα αντιπολίτευση και να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, υπό τον γνώμονα του εθνικού συμφέροντος!
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη