Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δημοτική Φιλαρμονική Ορεστιάδας: Το Σάββατο η πρώτη συνάντηση του τμήματος αρχαρίων

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του τμήματος αρχαρίων της Φιλαρμονικής στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο.

Η Δημοτική Φιλαρμονική ιδρύθηκε το 1930 και από το 1997 λειτουργεί υπό την μέριμνα της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο. Από την ίδρυση της ως σήμερα έχει να επιδείξει ένα σημαντικό και ποικίλο έργο στον τομέα του πολιτισμού, συμμετέχοντας σε εθνικές εορτές, προσφέροντας της υπηρεσίες της σε διάφορες θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο της πόλης όσο και της ευρύτερης περιοχής. Στη Φιλαρμονική εκπαιδεύονται τα μέλη της δωρεάν και διδάσκονται πνευστά και κρουστά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης αλλά και όλα όσα ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής.

Τα μουσικά σύνολα, που λειτουργούν, συστήνονται από Καθηγητές Μουσικής και σπουδαστές των Ανωτέρων Τάξεων του Ωδείου. Σκοπός τους είναι η πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων διαφόρων ειδών μουσικής (κλασική, μοντέρνα, jazz, παραδοσιακά κ.λ.π.).

Στεγάζεται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, Κωνσταντινουπόλεως 59

Τηλ. Επικοινωνίας: 2552027460

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email