Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Διακινητής προσπάθησε να διαφύγει αλλά τον σταμάτησε η κολώνα της ΔΕΗ

Με πρόσκρουση σε κολώνα της ΔΕΗ σταμάτησε η διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών σε οικισμό της Ροδόπης. Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή μετά από τον εντοπισμό του διακινητή που μετέφερε 5 άτομα παράνομα με το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη την Κυριακή το απόγευμα, σε οικισμό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε κολώνα της Δ.Ε.Η. χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη