Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Δυναμική έναρξη του Άρδα 2022 με τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας Δημήτρης Βαρσαμακίδης βρέθηκε καλεσμένος σήμερα στο studio του Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο, με αφορμή τα ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2022 που πλησιάζουν, αλλά και την 26η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2022 να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο της συζήτησης. Εν όψει ενός πλούσιου καλοκαιρινού προγράμματος εκδηλώσεων στο Δήμο Ορεστιάδας, ο κ. Βαρσαμακίδης έκανε σε πρώτη παρουσίαση μια πλήρη περιγραφή του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τα 99α γενέθλια της νεότερης πόλης της Ελλάδας.
Με κεντρικές εκδηλώσεις στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ορεστιάδας, αλλά και σε διάφορα σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, το φετινό πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια πέντε ημέρες, από την Πέμπτη 23 έως και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.
Σχετικά με την κορυφαία και την πλέον πολυαναμενόμενη κάθε χρόνο διοργάνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Ο., τη Συνάντηση Νέων “ΑΡΔΑΣ 2022”, ο κ. Βαρσαμακίδης υπενθύμισε τη διάρκειά του από την Τετάρτη 27 έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου. Αποκάλυψε μάλιστα και τα πρώτα ονόματα των καλλιτεχνών που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν μία πολύ δυναμική έναρξη για το Φεστιβάλ. Την πρώτη ημέρα, λοιπόν, Τετάρτη 27/7, στην Κεντρική Σκηνή οι: ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ, STAVENTO, ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ.
Η σκέψη είναι ότι θα καλυφθούν τα περισσότερα είδη μουσικής ροκ, ποπ, έντεχνο αλλά και εμπορικό, μεγάλα ονόματα δηλαδή ώστε να προσελκύσει κόσμο αλλά και να καλύψει όλες τις ηλικίες φέτος” τόνισε ο κ. Βαρσαμακίδης. Αποκάλυψε επίσης πως στη σκηνή του φεστιβάλ θα βρεθεί και ένας γνωστός, δημοφιλής τράπερ, καθώς η τραπ είναι η μουσική που επιλέγουν πολλοί νέοι σήμερα. Στο ίδιο κλίμα, άλλη μία βραδιά θα είναι αφιέρωμα-επιστροφή στα 90s, καλύπτοντας ένα μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό. Επί του παρόντος, καθώς εκκρεμούν οι τελικές υπογραφές των συμβολαίων, αδυνατούσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις και άλλων ονομάτων, είπε όμως πως εντός των επόμενων 4-5 ημερών θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ώστε να προχωρήσουν και οι διαδικασίες για την εκμίσθωση των σημείων εστίασης στο χώρο. Παράλληλα, και φέτος αναμένεται το πρόγραμμα να εμπλουτιστεί με αθλητικές και άλλες δράσεις.
Ο κ. Βαρσαμακίδης ανέφερε επίσης ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα μείνουν στα ίδια επίπεδα φέτος παρά την ακρίβεια, ενώ και η κατασκήνωση επανέρχεται και διατίθεται δωρεάν η δυνατότητα, με την αγορά απλώς της κάρτας διαρκείας. Συγκεκριμένα 10 ευρώ το ημερήσιο, 25 ευρώ προπώληση κάρτα διαρκείας και 30 ευρώ η κάρτα διαρκείας στην έναρξη του Φεστιβάλ, όπως επίσης στα 30 ευρώ και για τους κατασκηνωτές. Η είσοδος για ΑΜΕΑ θα είναι δωρεάν ενώ θα ανακοινωθεί αργότερα αν θα υπάρξουν άλλες εκπτώσεις για ειδικές κατηγορίες.


ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη