Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Δυναμικό παρόν του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην έκθεση τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024”

Η 25η έκθεση τουρισμού “Travel Expo Cyprus 2024” διεξήχθη με επιτυχία στις 19- 21 Απριλίου στους χώρους της κρατικής έκθεσης στη Λευκωσία της Κύπρου.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει δυναμικό παρόν προβάλλοντας το τουριστικό του προϊόν με δικό του περίπτερο παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Πέτρου Κυριακίδη.

Την Πέμπτη το απόγευμα ανακοινώθηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του ταξιδιωτικού οργανισμού Topkinisis Travel η απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη με την Cyprus Airways, η οποία ξεκινάει 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 3 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης και στη συνέχεια το περίπτερο του Δήμου Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν ο τον Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής, ο Έλληνας πρέσβης στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου και ο Διευθυντής του ΕΟΤ κ. Πέτρος Σαγάνας.

Η Αλεξανδρούπολη για άλλη μια φορά συστήνεται ως ελκυστικός προορισμός και με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση Λάρνακα-Αλεξανδρούπολη επενδύει με ισχυρή αυτοπεποίθηση στην τουριστική της προβολή.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη