Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid-19 σε Ορμένιο, Καβύλη και Σάκκο Έβρου – Δείτε τις ώρες και τα σημεία

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Έβρου, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου – Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο Ορεστιάδας, διοργανώνει δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορονοϊό, στο Ορμενίο, Καβύλη και Σάκκο του Ν. Έβρου. Η παρούσα δράση απευθύνεται σε γενικό πληθυσμό.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ:

• τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, ώρες 10:00 έως 13:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών της Τοπικής Κοινότητας Ορμενίου

• την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, ώρες 10:00 έως 11:30 στο χώρο του Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Καβύλης , και ώρες 12:00 έως 13:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού- Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Σάκκου Ζαλουφιώτες, στην Τοπική Κοινότητα Σάκκου

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παραπάνω δράση, θα προσέρχονται στο προαναφερόμενο σημείο έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο.

Κατά την προσέλευσή τους στο σημείο ελέγχου οι πολίτες θα υποβάλλονται στην δειγματοληψία για τον κορονοϊό. Τα τυχόν θετικά αποτελέσματα του τεστ COVID-19 θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες πολίτες μέσω τηλεφώνου.

Η παρούσα δράση έχει στόχο την έγκαιρη ανίχνευση περιστατικών, με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των πολιτών, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθούν σε νοσοκομείο, διαγνωστικά κέντρα κλπ, ενώ παράλληλα παρέχει σημαντική αποφόρτιση του συστήματος Υγείας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin