Δύο τα κρούσματα κορωνοϊού στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης – Το ένα σε αιρετό – Αύριο αναλαμβάνει δράση ο ΕΟΔΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Σύμφωνα με πληροφορίες του focustonevro.gr, δύο είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στο δημαρχείο. Το ένα σε υπάλληλο που εργάζεται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και το άλλο σε αιρετό στην Τοπική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης.

Η υπάλληλος βρισκόταν σε άδεια και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ήταν θετική στον κορωνοϊό και ορθώς ενημέρωσε άμεσα τους συναδέλφους της και τον δήμαρχο, καθώς βρίσκεται σε μια νευραλγική θέση με αρκετή διάδραση σχεδόν με όλο το κτήριο του δημαρχείου.

Αναφορικά με τον αιρετό, στην δική του περίπτωση, προέβη σε προληπτικό τεστ ανίχνευσης την προηγούμενη Παρασκευή, με δεδομένη την συχνή και τακτική παρουσία του στον χώρο του δημαρχείου, το οποίο και έδειξε πως είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Άλλωστε με πρωτοβουλία δημάρχου, κάθε Παρασκευή τόσο ο ίδιος όσο και αντιδήμαρχοι, πρόεδροι ΝΠΔΔ και στενοί του συνεργάτες υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα βρίσκεται ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να υποβάλει σε τεστ ανίχνευσης όλους τους εργαζομένους στο δημαρχείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τι βαθμός διάδοσης υπήρξε.

Από τα εν λόγω περιστατικά επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά πως η συνδρομή και παρουσία του ΕΟΔΥ έπρεπε να ζητηθεί πολύ νωρίτερα, καθώς πολλά κρούσματα έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής σε υπαλλήλους του δήμου Αλεξανδρούπολης και, όπως τονίζει ο θυμόσοφος λαός, το προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin