Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Δώρισε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο χωριό Πεντάλοφο Τριγώνου

Έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή Smarty Saver δώρισε στο χωριό Πεντάλοφο, την Κυριακή 14 Ιουλίου, η εταιρεία GAS Φιάλες Υγραερίου -Διαμαντής Διαμαντόπουλος. Ο κ. Διαμαντόπουλος, εκπροσωπώντας την οικογενειακή επιχείρηση, παρέδωσε τον απινιδωτή στον πρόεδρο της κοινότητας Πενταλόφου κ. Θεοχάρη Κεραμάρη.

Ο απινιδωτής Smarty Saver, που θα εγκατασταθεί στον προθάλαμο του κοινοτικού διαμερίσματος του χωριού, παρέχει ελληνικές οδηγίες, για να καθοδηγεί τον χρήστη, ακόμα και χωρίς εκπαίδευση, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Είναι ένα εργαλείο ζωτικής σημασίας γιατί σε περιστατικά καρδιακής ανακοπής βοηθά στην επαναφορά του κανονικού παλμού, επιτρέποντας την ασφαλή μεταφορά του ασθενούς στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου αφού ευχαρίστησε τον δωρητή δήλωσε:

“Τέτοιες ενέργειες ζωτικής σημασίας δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή του χωριού μας και είναι απόδειξη του υψηλού αισθήματος αλληλεγγύης ανθρωπιάς και προσφοράς

 Έχει ήδη δρομολογηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την άμεση εκπαίδευση από νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχόμαστε να βρεθούν μιμητές και άξιοι συνεχιστές τέτοιων πράξεων για το καλό της κοινωνίας.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη